Börja med att ta bort benen från revbenen och rita upp svålen, djupt ner i fettlagret, men inte ner till köttet.
Strö fint salt på svålsidan och gnugga in det ordentligt i revbenen, krydda köttsidan med salt och peppar.
Skapa en liten upphöjning i mitten av airfryern, till exempel med hjälp av aluminiumfolie, och lägg revbenen ovanpå så att mitten av revbenen är högst.
Detta säkerställer att vätskan från revbenen rinner av under tillagningen, så att hela svålen blir krispig.
Häll 2 dl vatten i botten av airfryern och grilla revbenen på 180 grader i 45 minuter.
Höj temperaturen till 230 grader och grilla revbenen vidare i cirka 15 minuter, eller tills svålen "poppar" och blir krispig.
Håll ett öga på revbenen mot slutet för att säkerställa att svålen inte bränns.
Låt revbenen vila i minst 15 minuter innan du skär upp dem.
Täck gärna revbenen med aluminiumfolie och en handduk för att hålla kvar värmen.