4 personer / 30 minuter
600 g kycklingfilé
1 msk paprikapulver
0,5 tsk cayennepeppar
salt och peppar
1 st ägg
100 g cornflakes
3 msk honung
1 msk soja
1 vitlöksklyfta
1 tsk sriracha
- Skär varje kycklingfilé i fyra långa bitar. Blanda paprikapulver, cayennepeppar, salt och peppar och strö kryddblandningen jämnt över kycklingbitarna. Vänd bitarna så att de täcks ordentligt.
- Vispa upp ägget lätt i en skål och krossa cornflakes i en annan. Doppa varje kycklingbit först i ägget och sedan i cornflakes, så att de blir väl panerade.
- Lägg kycklingbitarna i airfryern och stek dem vid 190 grader i 12 minuter tills de är gyllene och krispiga.
- Blanda honung, soja, finhackad vitlök och sriracha till en stark och söt sås. Häll såsen över de krispiga kycklingbitarna före servering.