Middag

Krispig kycklingsallad

Krispig kycklingsallad

4 personer / 45 minuter

 

 

4 st kycklinglår, konfiterade

100 g panko

50 g jordnötter

1 st gurka

2 st selleristjälkar

2 st salladslök

100 g blandad sallad

1 dl hoisinsås

1 tsk honung

2 tsk jordnötssmör

0,5 st lime

1 tsk ingefära

 

  • Stek de konfiterade kycklinglåren i airfryern på 180 grader i 20 minuter tills skinnet är helt krispigt.
  • Riv kycklinglåren i bitar och ta bort benet. Stek sedan bitarna vidare i 5 minuter på 180 grader i airfryern tills de är krispiga.
  • Skär grönsakerna i bitar och blanda alla grönsakerna tillsammans till en sallad
  • Blanda alla ingredienserna till dressingen och vänd ner den i salladen..
  • Toppa salladen med de krispiga kycklingbitarna, panko och grovhackade jordnötter.