Vispa ihop alla ingredienser med en elvisp i en stor bunke till en slät smet.
Ta fram en springform som får plats i Grandzone-korgen. Klä den med bakplåtspapper genom att knöla ihop bakplåtspappret till en boll som du sedan vecklar ut och trycker ner i formen.
Häll smeten i formen och klipp av bakplåtspappret som sticker upp ovanför formen. Detta är viktigt då pappret inte får komma i kontakt med det övre värmeelementet i airfryern då det riskerar att börja brinna.
Ställ ner formen försiktigt i Grandzone och ställ in på 190°C i ca 30–50 min. Tiden varierar beroende på storleken på din form. Cheesecaken är klar när den “dallrar” lika mycket över hela cheesecaken när du skakar lite på den samt att den har fått sin karaktäristiska brända färg på toppen. Har du en termometer kan du mäta temperaturen i mitten av cheesecaken. Den ska uppnå 68°C.
Låt svalna i kylskåpet i minst 2 timmar innan servering.
Ingredienser
Instruktioner
Vispa ihop alla ingredienser med en elvisp i en stor bunke till en slät smet.
Ta fram en springform som får plats i Grandzone-korgen. Klä den med bakplåtspapper genom att knöla ihop bakplåtspappret till en boll som du sedan vecklar ut och trycker ner i formen.
Häll smeten i formen och klipp av bakplåtspappret som sticker upp ovanför formen. Detta är viktigt då pappret inte får komma i kontakt med det övre värmeelementet i airfryern då det riskerar att börja brinna.
Ställ ner formen försiktigt i Grandzone och ställ in på 190°C i ca 30–50 min. Tiden varierar beroende på storleken på din form. Cheesecaken är klar när den “dallrar” lika mycket över hela cheesecaken när du skakar lite på den samt att den har fått sin karaktäristiska brända färg på toppen. Har du en termometer kan du mäta temperaturen i mitten av cheesecaken. Den ska uppnå 68°C.
Låt svalna i kylskåpet i minst 2 timmar innan servering.