Skala och finhacka silverlökarna.
Hetta upp olivoljan i en kastrull på medelvärme.
Tillsätt den hackade löken i pannan och fräs tills den är mjuk och genomskinlig.
Tillsätt ketchup, tomatpuré, balsamvinäger, sojasås, honung och curry till den frästa löken.
Rör ihop såsingredienserna tills allt är väl blandat.
Låt såsen sjuda och koka i ca 10-15 minuter under omrörning tills den tjocknar något och smakerna smälter samman. Anpassa kryddningen efter egen smak.
Välj grillfunktionen och förvärm airfryern.
Lägg korvarna i den förvärmda airfryern.
Om så önskas, spraya korvarna lätt med oljespray för att hjälpa dem att brynas.
Stek korvarna tills de är genomstekta och har fått fin färg på utsidan, vänd dem då och då för jämn tillagning. Tillagningstiden beror på korvens typ och tjocklek.
När korvarna är klara tar du ut dem ur airfryern och lägger dem på en tallrik.
Garnera med lite curry eller hackade färska örter för extra smak och presentation.
Servera varm med tillbehör som pommes frites eller bröd och njut av den utsökta smaken av denna klassiska tyska gatumat!
Ingredienser
Instruktioner
Skala och finhacka silverlökarna.
Hetta upp olivoljan i en kastrull på medelvärme.
Tillsätt den hackade löken i pannan och fräs tills den är mjuk och genomskinlig.
Tillsätt ketchup, tomatpuré, balsamvinäger, sojasås, honung och curry till den frästa löken.
Rör ihop såsingredienserna tills allt är väl blandat.
Låt såsen sjuda och koka i ca 10-15 minuter under omrörning tills den tjocknar något och smakerna smälter samman. Anpassa kryddningen efter egen smak.
Välj grillfunktionen och förvärm airfryern.
Lägg korvarna i den förvärmda airfryern.
Om så önskas, spraya korvarna lätt med oljespray för att hjälpa dem att brynas.
Stek korvarna tills de är genomstekta och har fått fin färg på utsidan, vänd dem då och då för jämn tillagning. Tillagningstiden beror på korvens typ och tjocklek.
När korvarna är klara tar du ut dem ur airfryern och lägger dem på en tallrik.
Garnera med lite curry eller hackade färska örter för extra smak och presentation.
Servera varm med tillbehör som pommes frites eller bröd och njut av den utsökta smaken av denna klassiska tyska gatumat!