Egg Cups + Sourdough Toasts

Rating
mängd2 portioner
Äggmuffins
 2 ägg
 150 ml kastanj champinjon
 100 ml vårlökar
 ½ tsk salt
 ½ tsk peppar
 1 msk smör
Rostat surdegsbröd
 2 skivor surdegsbröd
 1 msk smör
1

Välj Zon 1 och funktionen Air Fry, ställ in temperaturen på 180°C och tiden på 5 minuter och tryck på Start/Paus för att förvärma.

2

Vispa äggen lätt i en liten skål.

3

Smaka av de uppvispade äggen med salt och peppar.

4

Hacka champinjonerna och salladslöken.

5

Smörj små portionsformar med smör.

6

Fördela de hackade champinjonerna och salladslöken jämnt mellan portionsformar.

7

Häll det kryddade uppvispade ägget över svampen och salladslöken i varje ramekin, fyll dem ca 3/4.

8

Placera de fyllda portionsformarna i zon 1 i Air Fryer.

9

Bred smöret jämnt på båda sidor av varje skiva surdegsbröd.

10

Lägg de smörade surdegsbrödsskivorna i zon 2.

11

Välj Zon 1 och funktionen Air Fry, justera sedan temperaturen till 180°C och tiden till 12 minuter.

12

Välj zon 2 och funktionen Air Fry, ställ in temperaturen på 180°C och tiden på 5 minuter.

13

Välj Synkronisera och tryck på Start/Paus för att starta tillagningen.

14

När äggkopparna är klara och brödet är rostat, ta ut dem ur airfryern.

15

Servera äggkopparna varma, direkt i portionsformarna.

16

Servera surdegstoasten med äggmuffinsarna för en god och mättande frukost.

Ingredienser

Äggmuffins
 2 ägg
 150 ml kastanj champinjon
 100 ml vårlökar
 ½ tsk salt
 ½ tsk peppar
 1 msk smör
Rostat surdegsbröd
 2 skivor surdegsbröd
 1 msk smör

Instruktioner

1

Välj Zon 1 och funktionen Air Fry, ställ in temperaturen på 180°C och tiden på 5 minuter och tryck på Start/Paus för att förvärma.

2

Vispa äggen lätt i en liten skål.

3

Smaka av de uppvispade äggen med salt och peppar.

4

Hacka champinjonerna och salladslöken.

5

Smörj små portionsformar med smör.

6

Fördela de hackade champinjonerna och salladslöken jämnt mellan portionsformar.

7

Häll det kryddade uppvispade ägget över svampen och salladslöken i varje ramekin, fyll dem ca 3/4.

8

Placera de fyllda portionsformarna i zon 1 i Air Fryer.

9

Bred smöret jämnt på båda sidor av varje skiva surdegsbröd.

10

Lägg de smörade surdegsbrödsskivorna i zon 2.

11

Välj Zon 1 och funktionen Air Fry, justera sedan temperaturen till 180°C och tiden till 12 minuter.

12

Välj zon 2 och funktionen Air Fry, ställ in temperaturen på 180°C och tiden på 5 minuter.

13

Välj Synkronisera och tryck på Start/Paus för att starta tillagningen.

14

När äggkopparna är klara och brödet är rostat, ta ut dem ur airfryern.

15

Servera äggkopparna varma, direkt i portionsformarna.

16

Servera surdegstoasten med äggmuffinsarna för en god och mättande frukost.

Notes

Egg Cups + Sourdough Toasts
This entry was posted in . Bookmark the permalink.